LLIBRES, XANDALLS I QUOTA AMPA 2019-20

SOL·LICITUD DE LLIBRES DE TEXT, XANDALLS I QUOTA AMPA CURS 2019/20

 

¡¡¡¡¡PLATAFORMA TANCADA!!!!!

Per comprar el xandall apropeu-vos el primer divendres lectiu del mes al despatx de l'AMPA

A partir d'avui i fins el 15 de juliol estarà oberta la plataforma de venda de llibres, xandalls i pagar la quota de l'AMPA.

 

El pagament és unicament mitjançant tarjeta de crèdit o dèbit. En cas que no es disposi de tarjeta contacteu amb l'AMPA al correu electrònic.

 

Us adjuntem una guia amb els passos a seguir. La data d'entrega serà el proper 12 de setembre (1er dia d'escola del proper curs). En aquest moment adjuntarem full a retornar pels pares per tal de que cediu les vostres dades per poder gestionar la subvenció del 50% amb l'Ajuntament.

Els xandalls s'entregaran al despatx de l'AMPA i s'avisarà mitjançant la web, grups de whatsapp i xarxes socials de les dates i horaris.

GUIA DE COMPRA

PREUS I TALLES XANDALLS

Pàgina web de compra: https://colegios.serviciouniversidad.com/

Comentarios

13.09 | 13:44

A l'enllaç de normativa pots trobar els preus que son iguals que l'any passat. Igualment hem demanat la informació actualitzada per poder penjar-la correctament

...
13.09 | 13:39

Bona tarda. Encara no ens han passat el calendari per penjar-ho. De totes maneres a les primeres pàgines de l'agènda del teu fill/a el trobarás complert.

...
13.09 | 12:39

HOLA,
PODEU POSAR EL CALENDARI ESCOLAR 2019/2020? Només he trobat comentaris sobre els dies del curs escolar i setmana santa però no el calendari complet
Gràcia

...
13.09 | 12:36

hola bon dia, no trobo enlloc els preus mensuals de menjador fixes 2019/2020, els podeu penjar o enviar-me?
Gràcies

...