LLIBRES, XANDALLS I QUOTA AMPA 2021-22

COMPRA DE LLIBRES DE TEXT, QUOTA AMPA CURS 2021-22 I RESERVA DE XANDALLS

PLATAFORMA TANCADA

A partir d'ara per fer l'abonament de la quota de l'AMPA haureu d'entrar a l'apartat de socis i seguir les instruccions que s'indiquen.

El formulari per a la reserva de xandalls també queda tancat. En cas de voler comprar s'haurà d'anar al despatx de l'AMPA en els horaris indicats-

 

A partir d'avui, 23 de juny i fins el 18 de juliol estarà oberta la plataforma de venda de llibres i quota de l'AMPA.

El pagament és únicament mitjançant targeta de crèdit o dèbit. En cas que no es disposi de targeta contacteu amb l'AMPA al correu electrònic.

A la mateixa plataforma trobareu una demostració del procediment de compra. A diferencia d'altres anys, en la mateixa comanda podreu comprar diferents cursos a la vegada. En cas que ho feu en dos cops s'haurà de posar el mateix NIF a les dades de compra per tal que no us cobrin la quota de l'AMPA dues vegades.

Tenen dret a la bonificació del 50% del cost dels llibres per part de l'Ajuntament tots els alumnes empadronats a Abrera (a data 01.01.2021). En cas de dubte poseu-vos en contacte amb l'AMPA o l'Ajuntament.

P3, P4 i P5 podeu pagar la quota de l'AMPA seleccionant qualsevol curs, donant-li només a la quota i posant-nos al costat dels cognoms el curs que farà al 2021-2022. També podeu fer una transferència al compte de l'AMPA tal i com s'indica a la secció de Socis.

La data d'entrega serà el proper 13 de setembre, el 1er dia d'escola els tindran a les aules.

Per a la reserva del xandall haureu d'omplir el formulari (https://forms.gle/Qfn4qb57ccq1GGkP9) i es pagaran el dia de la recollida (es donarà difusió a través de delegades, xarxes socials i web)

Enllaç compra llibres empadronats: https://escoles.dispe.cat/escolajosefinaibanezempadronats


Enllaç compra llibres NO empadronats: https://escoles.dispe.cat/escolajosefinaibanez

 

Per qualsevol incidència, contacteu amb l'AMPA a través del correu electrònic.

 

Comentarios

18.07 | 10:49

A qué dirección de correo electrónico envío la hoja de inscripción y el justificante de pago?
Gracias

...
18.06 | 19:28

Hola quiero entrar en el ampa i no se como azerlo

...
27.04 | 10:18

Hola. Si es una errata. Disculpa la confusión.

...
27.04 | 10:14

Hola! El día 30 de abril es festivo (libre disposición según el calendario escolar del centro), pero en el menú ese día no sale como festivo. Es correcto?

...